DIENSTEN

Plaatsing badkamer

Jan Peeters zorgt voor de nodige inspiratie, deskundig advies en realisatie. Wij komen ter plaatse de mogelijkheden bekijken en met u bespreken. Na zorgvuldig geluisterd te hebben naar uw ideeën en wensen maken wij een voorstel dat volledig aansluit bij uw verwachtingen en budget.

Badkamer renovatie te Berchem

Badkamer renovatie te Wilrijk

Onderhoud verwarmingsketel

Voor centrale verwarming op aardgas is het wettelijk verplicht om tweejaarlijks een onderhoud te laten uitvoeren door een erkend technicus gasvormige brandstof G1 of cedicol voor de vloeibare brandstof. Onze medewerkers beschikken over de juiste erkenning voor het onderhoud van uw toestel.

Herstellingswerken

Is uw leiding gesprongen of komt er geen water meer uit uw kraan? Wij komen dit zo snel mogelijk herstellen of vernieuwen indien nodig. Van de kleinste herstelling tot de grootste karwei zijn wij u graag van dienst!

Plaatsing vloerverwarming

Vloerverwarming is een vorm van verwarming die in de vloer is ingebouwd. Doordat de gehele vloer wordt gebruikt voor deze manier van verwarmen kan een huis heel gelijkmatig worden verwarmd en ontstaat er een aangename woontemperatuur.

Dakwerken

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuw dak dat moet worden geïnstalleerd, een nieuw dakgootsysteem of gewoon een kleine lek in het dak om te repareren, ons ervaren team beschikt over de kennis, de ervaring om elke plat dakbedekking professioneel en efficiënt te installeren.

Rioleringswerken

Heeft u een (oude) riolering die lekt of een afvoer die niet meer werkt? Onze firma komt ter plaatse voor alle rioleringswerken van kleine herstellingen tot fundamentele aanpassingen.