JAN PEETERS BVBA

Zaakvoerder en oprichter Jan Peeters startte, na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende werkgevers, in 1994 zijn eigen installatiebedrijf, Wittestraat 31 te Anwerpen-Kiel. Zijn hoofdactiviteiten betroffen: sanitair, verwarming en dakwerken.

Dankzij de professionele aanpak kende het bedrijf een snelle groei en werd in 1996 de eenmanszaak een BVBA. Om de klanten nog sneller en effici├źnter te kunnen helpen werd er personeel aangeworven.

In 2004 werd er een overname gedaan van de firma San-Calor die gelegen was op De Bruynlaan 94. Het kleine winkeltje met de grote kraan aan de buitengevel was een gevestigde waarde met een geschiedenis van een halve eeuw. Nu kan u ons vinden op De Bruynlaan 97 Wilrijk.
Men kan hier altijd terecht voor vakkundig advies, onderdelen, offertes en interventies.

WAT DOEN WE?

Onze deskundige werknemers beschikken over een voorraad aan materialen in hun bestelwagens, zodat eventuele reparaties of installaties meestal meteen kunnen worden uitgevoerd.

Onze werknemers beschikken over de vaardigheden om een breed scala aan reparaties van watervoorzieningen uit te voeren en gebruiken hun kennis en ervaring om nieuwe leidingen te installeren.

We kunnen u helpen met verstoppingen in uw leiding en vaak kunnen we al handmatig het probleem oplossen. Wanneer dit niet het geval is gebruiken we de hogedruk(rior). Wij leveren en plaatsen nieuwe kranen tot complete badkamerrenovaties.

Wij herstellen of vervangen uw cv-installatie. We bepalen precies wat u nodig hebt en bieden u vervolgens een volledig gespecificeerde offerte. Wij houden uw woning veilig en droog met het vernieuwen van uw dak.Wij repareren en installeren dakgoten, dakranden en dakramen.

ONZE VISIE

Wij zijn een installatiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de sector. Ons bedrijf staat voor kwaliteit en een professionele aanpak, ongeacht hoe groot of klein de job is.
Onze enthousiaste vakmannen gaan dagelijks de baan op om een nieuwe installatie te plaatsen, herstellingen uit te voeren of uw droombadkamer te realiseren.

Wij garanderen u steeds de beste service door regelmatig bijscholingen te volgen en ons team up-to-date te houden.
Jan Peeters & San Calor staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en biedt een pasklare oplossing voor al uw problemen.

U kan op ons bouwen!